Jelena, pericol public! Rivala Simonei din finala Roland Garros a făcut ”victime” în circuit. Un copil de mingi și chiar Halep, loviți de Ostapenko

 
+2 click pentru
galerie

Până să ajungă să facă ”victime” pe zgura roșie de la Paris, rivala Simonei Halep din finala de azi, Jelena Ostapenko, a făcut victime la propriu în circuitul WTA.

Anul 2016 a început cu Jelena Ostapenko aflată în centrul unui scandal imens iscat la meciul cu britanica Naomi Broady. În turul II al turneului WTA de la Auckland, Broady a cerut descalificarea lui Ostapenko, după un incident rar întâlnit pe un teren de tenis. La scorul de 6-4, 6-6 și 3-2 în tiebreak pentru jucătoarea letonă, aceasta din urmă a comis, voluntar sau nu, un gest care a înfuriat-o pe rivala ei, Broady.

În momentul în care alerga după o minge, Ostapenko a scăpat racheta de sub contral, iar aceasta a lovit un copil de mingi. Imediat, nervoasă până la lacrimi, Broady a cerut descalificarea letonei, însă oficialii meciului au decis că gestul acesteia a fost involuntar, iar meciul a continuat. În final, Broady a revenit și s-a impus cu 4-6, 7-6, 7-5, însă la final nu a ezitat să o certe pe Jelena pentru ”agresiunea” asupra copilului de mingi.

IATĂ AICI MOMENTUL ÎN CARE OSTAPENKO LOVEȘTE UN COPIL DE MINGI

Iar anul 2016 a continuat cu Ostapenko în rolul unui pericol public. În septembrie, Ostapenko a făcut pereche cu Halep în proba turneului de dublu de la Wuhan (China). După doar 4 game-uri din meciul contra perechii Sands - Safarova, Halep a fost nevoită să abandoneze. Motivul ? Românca a fost lovită dur în ureche de o minge expediată cu putere chiar de partenera sa, Jelena Ostapenko. 

”A fost un schimb lung de mingi. Eu şi Mattek-Sands eram la fileu. Ostapenko a vrut să lovească mingea cu reverul sau cu dreapta, nu sunt sigură. Eram cu privirea înainte. M-a lovit chiar în partea stângă a capului.  Mingea avea cam 150 de kilometri pe oră. Am fost ameţită la început, dar apoi mi-am revenit. Simt durere şi acum în toată zona”, a spus Halep după acest accident.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe