Antena Căutare

JO 2012: Alina Dumitru a obtinut prima medalie pentru Romania. Argintul la judo, categoria 48 de kg!

Judoka Alina Dumitru a castigat inca o medalia la Olimpiada. De data asta ea a intrat in posesia medaliei de argint, dupa aurul de la Beijing 2008.

UPDATE 18:30: Din pacate Alina Dumitru a pierdut finala in fata braziliencei Sarah Menezes, care s-a dovedit un adversar redutabil.

UPDATE 16.25: Alina Dumitru s-a calificat in finala, dupa ce a invins-o pe japoneza Tomoko Fukumi.

Judoka Alina Dumitru s-a calificat in sferturile de finala ale categoriei 48 kg la Jocurile Olimpice de la Londra, dupa ce adversara sa a fost descalificata pentru un gest nesportiv.

Campioana olimpica in urma cu patru ani, la Beijing, Alina Dumitru a intalnit-o pe cubaneza Dayaris Mestre Alvarez, cea care, in turul precedent, trecuse de rusoaica Natalia Kondratieva.

Arbitrii au acordat victoria sportivei noastre dupa ceea ce a parut a fi un gest nesportiv al cubanezei, care a fost extrem de nemultumita de decizie.

In sferturile de finala, Alina Dumitru va lupta impotriva invingatoarei din meciul Munkhbat Urantsetseg (Mongolia) - Alexandra Podriadova (Kazahstan).

JO 2012: Echipajul feminin de dublu rame a ratat calificarea directa in finala... F1, MP Ungaria: Pole pentru Lewis Hamilton...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x