Antena Căutare

JO 2012: Bronz la barna, pierdut de Catalina Ponor in urma unei contestatii!

Dupa bronzul pe echipe si aurul Sandrei Izbasa la sarituri, Catalina Ponor a ratat la mustata medalia de bronz in finala olimpica la barna. In prima faza, Catalina a fost desemnata castigatorare, dar echipa SUA a facut contestatie si, avand in vedere, ca gimnasta Alexandra Raisman efectuat un exercitiu cu un grad de dificultate mai mare, arbitrii iau dat acesteia medalia. Larisa Iordache nu a reusit decat un loc 6.

Catalina Ponor a intrat a doua in finala de la barna, executia sa fiind notata cu 15.066, nota cu care a cucerit medalia de bronz, in prima faza, la opt ani distanta de cand obtinea titlul olimpic la acest aparat.

Aurul a fost cucerit de Linlin Deng (China, 15.600), urmata pe podium de Lu Sui (China, 15.500) si Alexandra Raisman (SUA, 15.066). Ultima sportiva intrata insa in concurs, Alexandra Raisman, a fost notata cu 14.966, antrenorii ei depunand contestatie. Arbitrii au acceptat contestatia si, dupa noi verificari, au marit dificultatea exercitiului, obtinand nota finala 15.066. Ponor a pierdut bronzul in ultima secunda, incheind pe locul 4.

Larisa Iordache a intrat a patra in concurs, dar a cazut de pe aparat si a primit doar nota 14.200, cu care s-a clasat pe pozitia a 6-a.

OFICIAL: Vezi lotul Barcelonei pentru meciul cu Dinamo Bucuresti!... JO 2012: Argint la sol, pentru Catalina Ponor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x