Antena Căutare

Joachim Low: "Spania este cea mai buna echipa din lume. Poate bate pe oricine"

Germania a jucat cel mai frumos fotbal de la Cupa Mondiala, facand scor cu Anglia (4-1 in optimi) si Argentina(4-0 in sferturi), insa in finala mare merge Spania, echipe cu un joc de pase incantator. Elevii lui Low s-au vazut dominati categoric in semifinale de o nationala a Spaniei dezlantuita. "Felicitari spaniolilor, ne-au fost superiori. Pot bate pe oricine", este convins antrenorul german.

"Sunt foarte dezamagit, dar in acelasi timp trebuie sa-i felicit pe spanioli. Au facut un meci mare, iar antrenorul lor a stiut exact ce si cum sa le spuna. Au pasat foarte mult, enervant chiar uneori, iar noi nu am putut sa ne facem jocul.


Nu am avut destule baloane pentru a pleca catre atac. Am fost dominati categoric la mijlocul terenului. Spania are jucatori de exceptie, toata generatia este una de laudat. In momentul de fata, Spania este cea mai buna echipa din lume. Au castigat pe merit in 2008 la Campionatul European, iar acum sunt in finala Cupei Mondiale. Intr-o zi fasta, pot bate pe oricine.

S-a vazut ca multi dintre ei sunt coechipieri la Barcelona, stilul a fost asemanator. Au impresionat din nou cu lejeritatea de a pasa, de a se demarca. Nu ne-au lasat prea multe sanse", a declarat Joachim Low, pentru cotidianul spaniol AS.

sursa:Hotnews

VIDEO! Badea jubileaza dupa eliminarea Germaniei... Ghanezul Asamoah Gyan a primit amenintari cu moartea pentru penalty-ul ratat cu Uruguay...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x