Joe Frazier, internat in stare grava din cauza unui cancer la ficat

La 67 de ani, Joe Frazier duce cea mai dificila lupta din viata sa: cea impotriva cancerului.


Informatiile care circula nu sunt incurajatoare, un apropiat al lui Frazier declarand pentru New York Post ca „este nevoie de un miracol" pentru ca acesta sa-si revina.

Jo Frazier, campion olimpic la amatori in 1964 si campion mondial la profesionism in anii '70, a fost inclus atat in International Boxing Hall of Fame, cat si in World Boxing Hall of Fame, iar palmaresul sau cuprinde 32 de victorii, patru infrangeri si o remiza.

Cel mai cunoscut meci al sau este celebrul „Thrilla in Manila", impotriva lui Muhammad Ali, care s-a disputat pe 1 octombrie 1975, in Filipine.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri