Antena Căutare

VIDEO! George Galamaz: "Fotbalul e un joc, nu ceva de viata si de moarte"

Pentru prima data dupa incidentul a carui victima a cazut, fundasul Stelei a iesit in fata camerelor de luat vederi. Jucatorul adus de la Unirea Urziceni a declarat ca ii va actiona in instanta pe organizatorii meciului de pe Ilie Oana dar si ca nu intelege incrancenarea din jurul meciurilor de fotbal.

George Galamaz si-a inceput discursul cu relatarea detaliata a momentului in care a primit lovitura de la suporterul Petrolist: „Nu am stiut niciun moment ca cineva vine sa ma loveasca. Colegii m-au atentionat, dar nu am auzit nimic din cauza huiduielilor din tribuna. Consider ca sunt norocos, nu ghinionist. Daca dadea mai jos imi afecta tampla."

Fundasul Stelei a dat detalii si despre starea actuala de sanatate: „Acum imi e bine, insa nu voi mai putea juca fotbal fara casca si nici nu trebuie sa ma mai lovesc in acea zona. Imi e teama sa mai vin la meciuri cu sotia. Ii voi actiona in instanta pe cei care s-au ocupat de organizarea meciului".

In finalul conferintei de presa, Galamaz a vorbit si despre mesajul de sustinere a suporterului petrolist, afisat de dinamovisti la Cluj (Huidu - 3 morti, scapa oricum, Enache - la puscarie pentru un pumn): „Cred ca a fost mai mult o comparatie intre cele doua situatii, nu un mesaj de sustinere. Fotbalul este pana la urma un joc. Nu trebuie sa facem din el ceva de viata si de moarte."



Foto: gsp

Joe Frazier, internat in stare grava din cauza unui cancer la ficat... Vezi lotul Romaniei pentru amicalul cu Belgia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x