Antena Căutare

Jonathan Walters, "omul negru" pentru Stoke City! Doua autogoluri si un penalty ratat, in esecul cu Chelsea, scor 0-4

Mijlocasul lui Stoke City, Jonathan Walters, a fost "omul negru" pentru formatia sa in meciul impotriva lui Chelsea, din etapa a 22-a din Premier League, pierdut cu 4-0. Gruparea de pe Britannia Stadium se afla la prima infrangere de pe teren propriu din acest sezon.

Aflat la a 100-a sa prezenta in tricoul lui Stoke, Walters, a reusit sa inscrie doua autogoluri (min. 45+2, min. 62) si a ratat si un penalty, in ultimele minute ale partidei. Celelalte reusite au fost semnate de Frank Lampard (min. 65, din penalty) si Eden Hazard (min. 73).

Doua ce a pierdut de doua ori mingea in faze comice (la una dintre ele a incercat sa recentreze pe spate, din careu, insa s-a lovit in fata) in prelungirile primei reprize a inscris in propria poarta din plonjon la o centrare trimisa de pe dreapta de catre Cesar Azpilicueta.

In minutul 62, Walters a inscris cel de-al doilea autogol al serii, dupa ce i-a luat din nou fata unui adversar, de aceasta data Lampard, si a trimis imparabil pentru portarul sau.

Atacantul lui Stoke si-a incheiat seara de cosmar cu un penalty irosit in minutul 89, cand a tras tare, mingea atingand si transversala portii lui Cech.

In ciuda serii negre pe care a avut-o contra lui Chelsea, Jonathan Walters este un adevarat simbol la Stoke City. La meciul cu londonezii, mijlocasul a bifat cea de-a 73-a aparitie consecutiva ca titular la gruparea de pe Britannia Stadium.

FOTO! In amintirea CM 1990: Tricoul Braziliei pentru Cupa Confederatiilor 2013... VIDEO! Golul zilei vine din Israel: "Rabona" in stilul lui Maradona sau Ronaldo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x