Antena Căutare

Jorge Costa se teme de arbitri: "Sper sa greseasca mai putin decat in meciul cu Dinamo!"

Antrenorul CFR-ului, Jorge Costa, e mai speriat de brigada de arbitri decat de Universitatea Cluj. El e convins ca a pierdut partida cu Dinamo (2-3) pe mana "fluierasilor" si cere un arbitraj corect la meciul de sambata (20:30, liveTEXT pe www.a1.ro).

"Mi-ar placea sa jucam cu stadionul plin, dar problema biletelor nu este a mea. Sper ca CFR, Universitatea si arbitrii sa ofere un show frumos. Brigada de arbitri face si ea parte din acest show si sper sa aiba mai putine erori decat in meciul cu Dinamo, cand au fost greseli fundamentale!", a spus portughezul.

Antrenorul de 40 de ani este speriat de cum fructifica "sepcile rosii" fazele fixe": "Universitatea este o echipa care are calitate individuala, dar si colectiva. Sunt foarte periculosi la fazele fixe pe care stiu sa le joace si sa le obtina". Costa e convins ca nu va fi demis de conducere: "Nu se pune problema demiterii mele pentru ca vom castiga acest meci. Imi place aceasta meserie, e o pasiune, nu fac asta pentru bani, iar daca lumea e multumita de mine continuu, daca nu, plec!".

Altfel, portarul Beto, cu probleme la aductori, va fi pe teren sambata: "Mai am doua zile sa-mi revin, eu cred ca voi fi pe teren pentru a-mi ajuta echipa sa castigam acest meci important".

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Ce Steaua sau Dinamo? Chipciu e dorit in Portugalia... Mariana Bitang: „Daca pragul de 30 de ani pentru renta ramane, pierdem lotul pentru Olimpiada”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x