Căutare Live

Jose Mourinho urmează să preia echipa Tottenham, în locul lui Mauricio Pochettino

Tehnicianul Jose Mourinho este aproape de a prelua echipa Tottenham, în locul lui Mauricio Pochettino, demis marţi seară, informează presa engleză.

Potrivit presei, Mourinho şi conducătorii de la Tottenham au ajuns deja la un acord, urmând să fie stabilite ultimele detalii înainte de oficializarea numirii.

După Chelsea şi Manchester United, Jose Mourinho, 56 de ani, va conduce astfel o a treia echipă din Anglia. El nu a mai antrenat din decembrie 2018, când a fost demis de la Manchester United.

Argentinianul Mauricio Pochettino, în vârstă de 47 de ani, a fost demis, marţi seară, din cauza rezultatelor slabe, formaţia fiind pe locul 14 în clasament.

El antrena Tottenham din 2014.

Sursa : news.ro

Echipele calificate la Euro-2020; România va lupta pentru un loc la CE din play-off-ul Ligii Naţiunilor... Tehnicianul neo-zeelandez Dave Rennie, numit selecţionar al naţionalei de rugby a Australiei...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri