Căutare Live

Echipele calificate la Euro-2020; România va lupta pentru un loc la CE din play-off-ul Ligii Naţiunilor

Echipele calificate la Euro-2020, după încheierea meciurilor din preliminarii de marţi. România va lupta pentru un loc la CE din play-off-ul Ligii Naţiunilor.

Cele 20 de echipe calificate din preliminarii sunt: Anglia, Belgia, Spania, Finlanda, Franţa, Italia, Polonia, Cehia, Rusia, Suedia, Turcia, Ucraina, Germania, Croaţia, Austria, Olanda, Portugalia, Elveţia, Danemarca, Ţara Galilor.

Tragerea la sorţi a grupelor turneului final se va desfăşura la Bucureşti, la 30 noiembrie.

Celelalte patru locuri vor fi ocupate după play-off-ul Ligii Naţiunilor din martie 2020 pentru care luptă: Islanda, Bosnia-Herţegovina, Slovacia, Irlanda, Irlanda de Nord, Scoţia, Norvegia, Serbia, Bulgaria, Israel, Ungaria, România, Georgia, Macedonia de Nord, Kosovo, Belarus.

Tragerea la sorţi pentru baraj va avea loc vineri.

Sursa : news.ro

Ţara Galilor s-a calificat la Euro-2020, după victoria cu Ungaria, scor 2-0... Jose Mourinho urmează să preia echipa Tottenham, în locul lui Mauricio Pochettino...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri