Antena Căutare

Jucătorii din Anglia, revoltaţi că nu li se spune că pot refuza să evolueze dacă Proiectul Restart va fi pus în aplicare

Cluburile şi forurile fotbalistice din Anglia lucrează la Proiectul Restart de reluare a campionatului înterupt de pandemia de coronavirus.

O grupare şi-a informat jucătorii că, dacă se tem pentru siguranţa lor, pot opta să nu evolueze în meciurile care presupun în continuare un risc de infectare cu Sars-CoV-2, informează dailymirror.co.uk, care citează The Sun.

Alţi fotbalişti au aflat de pe un grup de WhatsApp despre această iniţiativă şi s-au declarat revoltaţi de faptul că nu li s-a spus şi lor acelaşi lucru de către grupările la care sunt legitimaţi.

Iniţail, grupul de pe WhatsApp a fost creat pentru a înlesni comunicarea în această perioadă între cei 20 de căpitani de echipă din Premier League. Cu timpul, grupul s-a extins şi acum are peste 100 jucători membri.

Proiectul Restart propune reluarea sezonului la 12 iunie, dar unii jucători consideră că li se cere să revină la teren înainte ca riscul de infectare cu Sars-CoV-2 să se fi diminuat. Mulţi se tem pentru sănătatea lor şi nu ar dori să înceapă să joace cât încă sunt în pericol.

Sursa: News.ro

Voleibalista Ilka Van de Vyver, căpitanul naţionalei Belgiei, şi fostă jucătoare la CSM Târgovişte, lucrează la un super... Fotbaliştii se pot antrena individual de luni, a decis guvernul italian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x