Antena Căutare

Judecatorii i-au dat dreptate, dar acum face pasul inapoi! Ion Craciunescu renunta la sefia CCA

S-a certat cu Mircea Sandu la toate sedintele, a mers in instanta pentru a-si cere drepturile, iar judecatorii l-au repus in functie. Dupa toate luptele, Ion Craciunescu face un gest neasteptat: se retrage din functia de presedinte al Comisiei de Arbitri

"Am decis sa fac acest pas pentru ca nu vreau ca arbitrii de pe lista FIFA sa aiba de suferit din cauza tensiunilor din comisie", si-a motivat Craciunesc decizia, conform gsp.ro.

Surse din interiorul CCA sustin ca alegerea lui Craciunescu de a face un pas in spate e legata de candidatura lui Gica Popescu la sefia Federatiei Romane de Fotbal. In cazul in care il va inlocui pe Mircea Sandu, Popescu ar urma sa-l instaleze la conducerea "fluierasilor" pe Ion Craciunescu. La propunerea "Nasului", acesta a acceptat sa renunte la scandalul inscaunarii cu forta pana in vara lui 2014.

Demisia din fruntea CCA ii va aduce lui Craciunescu toti banii datorati de FRF, iar lui Mircea Sandu linistea ultimului sau an la conducerea fotbalului romanesc.

VIDEO: Noroc ca a semnat inainte! Driblingul pe care Welbeck NU ar vrea sa-l revada la Manchester United... Steaua debuteaza "acasa"! Ros-albastrii revin in Ghencea pentru primul meci din noul sezon al Ligii I...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x