Antena Căutare

Steaua debuteaza "acasa"! Ros-albastrii revin in Ghencea pentru primul meci din noul sezon al Ligii I

Oficialii Stelei au anuntat Liga Profesionista ca meciul cu Ceahlaul, din prima etapa a Ligii I, se va disputa pe arena din Ghencea

Sambata, de la 20:30, Steaua va disputa primul meci din noul sezon al Ligii I! Adversari le vor fi cei de la Ceahlaul Piatra-Neamt, iar partida se va disputa pe stadionul Ghencea.

Asistenta redusa de la Supercupa cu Petrolul, dar si cererea nu tocmai mare pentru meciul de Liga Campionilor, cu Vardar, i-au facut pe oficialii ros-albastrilor sa mute confruntarea cu Ceahlaul pe Ghencea, evenimentul nefiind unul rentabil pentru Arena Nationala.

Inainte de inceputul perioadei de pregatire, Steaua a semnat un nou contract de inchiriere a bazei sportive cu MApN, care include disputarea a cel putin sapte meciuri pe Ghencea.

Chiar si-asa, ros-albastrii se vor intoarce mult mai repede pe Arena Nationala. In etapa a 3-a este programat derby-ul cu Rapid, iar stadionul de 55.000 de locuri este unul perfect pentru intalnirea cu rivalii din Giulesti.

Judecatorii i-au dat dreptate, dar acum face pasul inapoi! Ion Craciunescu renunta la sefia CCA... E gata! Napoli si PSG s-au pus de acord: 63 milioane de euro pentru transferul lui Cavani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x