Antena Căutare

"Judoka" Putin merge la Jocurile Olimpice de la Londra

Detinator al unei centuri negre la judo, presedintele Rusiei Vladimir Putin si-a confirmat vizita la Jocurile Olimpice de la Londra, pentru a urmari competitia desfasurata pe tatami. Conform BBC, aceasta este prima vizita in Marea Britanie a lui Putin, dupa Summitul G8 de la Gleneagles, de acum sapte ani (2005).

Chiar daca vizita nu este una oficiala, presedintele rus urmeaza, totusi, sa se intalneasca cu premierul britanic David Cameron, in "Downing Street No. 9", pentru a discuta pe tema conflictului armat din Siria. Purtatorul sau de cuvant a declarat ca el va apara pozitia "bine argumentata, consistenta si absolut clara" a Moscovei.

Intalnirea dintre Putin si Cameron are loc la doua saptamani dupa ce Rusia si China s-au opus prin dreptul lor de veto ultimei incercari a ONU de a pune capat conflictului armat din Siria si in timp ce fortele guvernamentale siriene lupta sa recastige controlul asupra celui de al doilea cel mai important oras sirian, Alep.

Foto: 1x1.fi

Nici antrenorul Sabau nu crede ca seful Copos vinde Rapidul... JO 2012: Echipajul de 8+1 rame femei a terminat pe locul patru. Prima Olimpiada cand ne intoarcem fara medalie la canota...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x