Căutare Live

Jurgen Klopp, după ce portarul i-a adus al doilea trofeu din carieră: Adriaaan!

Jurgen Klopp a avut o reacţie amuzantă, la intervul după Supercupa Europei, câştigată de Liverpool în urma executării loviturilor de departajare, în faţa formaţiei Chelsea Londra.

Jurgen Klopp a avut o reacţie amuzantă, la intervul după Supercupa Europei, câştigată de Liverpool în urma executării loviturilor de departajare, în faţa formaţiei Chelsea Londra.

"Ce poveste! Adriaaaan! Ca Rocky", a strigat antrenorul formaţiei Liverpool, la interviul de după meci.

What a story!
Adriaaan

— Adrian Ziaja (@AdrianZiaja)

Liverpool, campiona Europei, a câştigat Supercupa Europei după ce a învins, miercuri, la Istanbul, echipa Chelsea, câştigătoarea Ligii Europa, în urma executării loviturilor de departajare. Liverpool a câştigat a patra oară Supercupa Europei, după ediţiile din 1977, 2001 şi 2005.

După 90 de minute scorul a fost egal, 1-1 (0-1), iar după 120 de minute egalitatea s-a păstrat, scor 2-2.

Au marcat: Mane '48 şi '95 / Giroud '36, Jorginho '101 (p).

La penaltiuri au înscris Firmino, Fabinho, Origi, Alexander-Arnold, Salah / Jorginho, Barkley, Mount, Emerson. A ratat doar Abraham, care a încheiat cele cinci serii de penaltiuri. Portarul spaniol Adrian a apărat şutul atacantului de la Chelsea.

Sursa : news.ro

Kyrgios, o nouă reprezentaţie scandaloasă: A jignit arbitrul şi s-a dus la vestiare doar pentru a rupe două rachete... Jurgen Klopp: Dacă am fi jucat cum a arbitrat brigada feminină, am fi câştigat cu 6-0...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri