Antena Căutare

Jurgen Klopp, după ce portarul i-a adus al doilea trofeu din carieră: Adriaaan!

Jurgen Klopp a avut o reacţie amuzantă, la intervul după Supercupa Europei, câştigată de Liverpool în urma executării loviturilor de departajare, în faţa formaţiei Chelsea Londra.

Jurgen Klopp a avut o reacţie amuzantă, la intervul după Supercupa Europei, câştigată de Liverpool în urma executării loviturilor de departajare, în faţa formaţiei Chelsea Londra.

"Ce poveste! Adriaaaan! Ca Rocky", a strigat antrenorul formaţiei Liverpool, la interviul de după meci.

What a story!
Adriaaan

— Adrian Ziaja (@AdrianZiaja)

Liverpool, campiona Europei, a câştigat Supercupa Europei după ce a învins, miercuri, la Istanbul, echipa Chelsea, câştigătoarea Ligii Europa, în urma executării loviturilor de departajare. Liverpool a câştigat a patra oară Supercupa Europei, după ediţiile din 1977, 2001 şi 2005.

După 90 de minute scorul a fost egal, 1-1 (0-1), iar după 120 de minute egalitatea s-a păstrat, scor 2-2.

Au marcat: Mane '48 şi '95 / Giroud '36, Jorginho '101 (p).

La penaltiuri au înscris Firmino, Fabinho, Origi, Alexander-Arnold, Salah / Jorginho, Barkley, Mount, Emerson. A ratat doar Abraham, care a încheiat cele cinci serii de penaltiuri. Portarul spaniol Adrian a apărat şutul atacantului de la Chelsea.

Sursa : news.ro

Kyrgios, o nouă reprezentaţie scandaloasă: A jignit arbitrul şi s-a dus la vestiare doar pentru a rupe două rachete... Jurgen Klopp: Dacă am fi jucat cum a arbitrat brigada feminină, am fi câştigat cu 6-0...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x