Antena Căutare

Justine Henin vs Serena Williams, finala feminina de la Australian Open

Duel de zile mari in finala turneului de tenis de la Australian Open intre Serena Williams, principala favorita a competitiei, si belgianca Justine Henin.

Americanca a avut de luptat serios in semifinale pentru a trece de Li Na, avand nevoie de mai bine de doua ore pentru a trece de chinezoaica. Cealalata finalista s-a impus lejer in fata lui Jie Zheng cu un categoric: 6-1, 6-0.

Henin a avut nevoie de 51 de minute pentru a se impune intr-un meci in care Zheng a avut doar trei lovituri castigatoare, iar restul de 21 de puncte le-a obtinut pe greselile nefortate sau dublele greseli comise de Henin.

Serena Williams si Justine Henin s-au mai intalnit de 14 ori pana acum. Americanca are un usor avans, 7-6, insa Henin s-a impus in trei din ultimele patru meciuri directe, iar cele trei victorii au venit la trei turnee diferite de Mare Slem, Roland Garros, Wimbledon si US Open, toate trei insa in 2007.
Andy Murray, primul finalist de la Australian Open... Adrian Mutu, depistat pozitiv de doua ori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x