Antena Căutare

Juventus a pierdut aproape 100 milioane de euro in ultimul an

Presedintele lui Juventus, Andrea Agnelli, a publicat ieri raportul fiscal pentru sezonul 2010-2011, iar cifrele nu sunt deloc imbucuratoare pentru "Batrana Doamna".

Pierderi de 84 de milioane de lire, adica peste 95 de milioane de euro, dar seful de pe Delle Alpi sustine ca nu are de gand sa se opreasca din politica de cheltuieli pentru ca vrea sa readuca succesul dupa patru ani.

Agnelli a dezvaluit ca datoria poate fi pusa si pe seama constructiei noului stadion, care a fost inaugurat luna trecuta, dar o mare parte din pierderi se datoreaza politicii de reconstruire a echipei si numeroaselor transferuri care le-a facut in ultimul timp. Seful lui Juve se asteapta insa ca transferurile sa aduca efectul scontat si a laudat echipa care a reusit sa urce pe primul loc in Serie A.

"Este o pierdere financiara intolerabila, dar este rezultatul venit din dorinta noastra de a pune punct acestei perioade extrem de neagra pentru Juve. Va promit ca, in ciuda acestor pierderi, nu voi inceta sa investesc in jucatori noi", a spus Agnelli presei din Peninsula.

Juventus are in palmares nu mai putin de 27 de titluri in Serie A, dar, de la revenirea in prima liga (dupa ce a fost retrogradata din cauza scandalului Calciopoli), nu a mai reusit sa rupa gura targului. Nici in Champions League n-a mai reusit sa ajunga, iar acesta e obiectivul imediat al conducerii.

Sursa: gsp

Foto: Hepta

Rooney valoreaza de 3,5 ori mai mult decat tot lotul Otelului.... Otelul poate bate astazi orice record negativ romanesc in Liga Campionilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x