Căutare Live

Juventus tinuta in sah de Chievo, Milan se distreaza cu Palermo

Batrana Doamna nu a reusit sa se impuna pe teren propriu in fata veronezilor, si au ramas la 3 puncte in spatele rivalei Milan care s-a distrat in Sicilia.

Dupa scandalul de pe San Siro in care Juventus a reusit un egal profitand de erorile de arbitraj, torinezii au primit acasa vizita celor de la Chievo Verona, la cate Thereau a fost integralist.

De Ceglie a deschis relativ repede scorul, in minutul 18 si la orizont aparea o noua victorie la limita a zebrelor. Nu a fost asa, pentru ca fundasul stanga Drame a egalat din pasa lui Moscardelli, cand mai era un sfert de ora de joc.

AC Milan si-a pastrat fotoliul de lider dupa ce s-a distrat cu Palermo in deplasare. Ibrahimovic cu o tripla in prima repriza si Thiago Silva au adus cele 3 puncte cu care trupa lui Allegri acumuleaza 54. Juventus e pe 2 cu 51 dar are si un meci mai putin disputat.

Foto: EPA

Protestele impotriva lui Dumitru Dragomir continua... Barcelona invinge greu Gijonul. Vezi rezultatele din Spania!...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri