Antena Căutare

Klitschko si-a pastrat centurile si dupa lupta cu Wach

Vladimir Klitschko si-a pastrat cele patru centuri mondiale dupa ce l-a invins in gala de la Hamburg pe polonezul Mariusz Wach.

“Ciocanul de Otel” Klitschko si-a aparat cu succes pentru a 14-a oara titlurile mondiale dupa ce l-a invins fara prea mari batai de cap pe uriasul Mariusz Wach.

La 36 de ani, Klitschko a avut un singur moment dificil pe durata partidei. S-a intamplat in finalul reprizei a cincea, cand o serie de lovituri bine tintite a lui Wach l-au aruncat in corzi pe Vladimir. Ucraineanul s-a clatinat serios, dar a fost salvat de gong din fata unui KO care parea iminent.

In rest, lupta a fost la discretia lui Klitschko, vazut castigator la finalul celor 12 reprize de toti cei trei arbitrii ai meciului: 120-107 / 120-107 / 119-109.

Klitschko a obtinut a 59-a victorie in 62 de meciuri disputate la categoria grea si si-a pastrat centurile mondiale in versiunile IBF, IBO, WBO si WBA.

La finalul confruntarii, Klitschko a tinut sa-i dedice victoria lui Emanuel Steward, fostul sau antrenor decedat in luna octombrie in urma unor complicatii aparute dupa o operatie la colon.

Visul american continua: Cung Le castiga prin KO Main Event-ul de la UFC Macao... Liga I / Picajul continua pentru Dinamo si Otelul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x