Antena Căutare

Kobe Bryant si-a inselat nevasta cu 105 femei

Sotia baschetbalistului Kobe Bryant, Vanessa, care a depus saptamana trecuta cererea de divort, sustine ca sportivul a inselat-o cu 105 femei in cei peste zece ani de casnicie, informeaza presa americana, citand o sursa din anturajul celor doi.

"Vanessa a estimat ca el a avut cel putin zece relatii extraconjugale pe an, cu femei diferite, de-a lungul casniciei, ceea ce inseamna ca numarul total al aventurilor ar fi 105. Minciunile dor, bineinteles, dar astfel de cifre sunt uimitoare si Vanessa este devastata. Iar cand ea a descoperit ca el a inselat-o, in timpul grevei din NBA, aceea a fost picatura care a umplut paharul. Detectivul angajat de ea l-a surprins si a facut fotografii incriminatoare", a afirmat sursa citata pentru National Enquirer.

Potrivit presei americane, Vanessa Bryant a intentionat sa divorteze de Kobe in urma cu patru ani, dar atunci a fost sfatuita de mama ei sa astepte pana la implinirea a zece ani de casnicie, pentru ca la divort sa obtina jumatate din averea de 150 de milioane de dolari a baschetbalistului. Vanessa Bryant a depus oficial, vinerea trecuta, cererea de divort la un tribunal din Santa Ana.

Vanessa si Kobe Bryant au fost casatoriti aproximativ zece ani si au doua fete, Natalia si Gianna, de 8, respectiv 5 ani. Bryant, in varsta de 33 de ani, este considerat una din marile vedete din NBA si unul dintre cei mai buni jucatori din istoria Ligii nord-americane de baschet. El a fost campion NBA de cinci ori cu Los Angeles Lakers (2000, 2001, 2002, 2009, 2010) si a fost desemnat MVP-ul ligii americane in sezonul 2007-2008. El are 13 selectii in All Star Game si a fost campion olimpic cu SUA in 2008 la Beijing.

In 2003, in Colorado, Kobe Bryant a fost acuzat de agresiune sexuala de o tanara de 19 ani. In timpul unei conferinte de presa alaturi de Vanessa, el a recunoscut ca a avut o relatie sexuala, dar a negat violul. Apoi intre cele doua parti s-a ajuns la un acord.

Sursa: gsp

Foto: Hepta

Mara si Apostu sunt doriti la UTA... Marian Iancu, noul investitor de la Petrolul?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x