Antena Căutare

Kone si-a prelungt contractul cu Dinamo. Se pregateste Catalin Munteanu

Nicolae Badea l-a convins pe african sa semneze prelungirea contractului. Djakaridja va incasa un salariu mai mare, bonusuri de performanta, plus masina si apartament.

Dinamovistii pot rasufla usurati: Catalin Munteanu si Djakaridja Kone, adica cel mai bun pasator din Liga 1 si unul dintre cei mai buni recuperatori ai campionatului, vor continua in alb-rosu si din vara, cand le expirau vechile angajamente.

Cu "Cap de Zmeu" lucrurile sunt clare, el va semna in decembrie prelungirea acordului pana in vara lui 2013. Sefii au avut mai multe batai de cap cu mijlocasul african, cu care au purtat mai multe runde de negocieri. Acum totul pare sa se fi rezolvat. Kone a primit o masina din partea clubului, un Mitsubishi Lancer nou-nout, si un alt apartament, mai incapator, intrucat fotbalistul de 25 de ani doreste sa-si aduca sotia si cei doi copii la Bucuresti. "Ne-am inteles cu Kone, baiatul a acceptat tot ce i-am oferit", a spus presedintele CA, Nicolae Badea.

Djakaridja va semna actele in decembrie, cand va sosi in tara si agentul sau. Noul contract ii va aduce africanului un salariul stagional de 100.000 de euro, cu 40.000 mai mult decat are in prezent, plus bonusuri de performanta individuala si cu echipa.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Galamaz revine pe gazon cu Ceahlaul... Grasshopper a pierdut la masa verde derby-ul cu FC Zurich din cauza suporterilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x