Antena Căutare

Galamaz revine pe gazon cu Ceahlaul

Fundasul central lovit de un suporter la Ploiesti va fi fortat de Ilie Stan sub Pietricica, deoarece Steaua nu-si mai permite niciun pas gresit pana la derby-ul cu Dinamo.

George Galamaz va juca un nou meci oficial dupa incidentul de la Ploiesti, cand a fost lovit de un fan al prahovenilor intrat pe teren. Stoperul ros-albastrilor a suferit o fractura de os zigomatic, dar va putea evolua contra Ceahlaului folosind o casca special conceputa pentru el.

Gala se antreneaza deja de o saptamana purtand noul accesoriu si chiar a jucat 45 de minute in amicalul de sambata trecuta, contra echipei din Liga a III-a, Argesul Mihailesti.

"Nu-l loviti in zona afectata!"

Stoperul de 30 de ani a parut atunci vizibil deranjat de faptul ca e nevoit sa joace cu casca pe cap, a scos-o in dese randuri cand aceasta il deranja, iar la fazele fixe din careul adversar a evitat sa urce. Inaintea partidei, staff-ul Stelei a discutat cu cei din conducerea Mihailestiului pentru a le cere jucatorilor locali sa nu-l loveasca pe Galamaz in zona afectata.

Iliev e nepregatit fizic

De ce vrea Stan sa apeleze la Galamaz pentru a face cuplu de fundasi centrali cu Geraldo? Celalalt stoper pe care-l are la dispozitie, bulgarul Iliev, nu e pregatit fizic pentru a duce 90 de minute. El s-a accidentat in meciul de Cupa cu Poli, cand a suferit o leziune musculara, si inca nu poate juca intr-un meci oficial.

Capitanul s-a antrenat normal, dar inca are dureri

Tehnicianul ros-albastrilor nu stie inca daca va putea sa mizeze in meciul de maine seara, de la Piatra-Neamt, pe capitanul Alexandru Bourceanu. Mijlocasul de 26 de ani a suferit o criza de rinichi, miercurea trecuta, la echipa nationala si urmeaza un tratament intensiv cu antibiotice. Chiar daca ieri s-a antrenat normal alaturi de restul coechipierilor, Bourceanu inca are dureri puternice, iar Stan va sti cu doar cateva ore inaintea partidei daca va apela la serviciile sale. In cazul in care el nu va putea intra din primul minut pe gazon, atunci Bicfalvi ar putea sa-i ia locul ca inchizator.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Noi dezvaluiri despre imprumutul pe care sotia lui Mircea Sandu i l-a acordat lui Jean Padureanu... Kone si-a prelungt contractul cu Dinamo. Se pregateste Catalin Munteanu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x