Antena Căutare

KTM, HUSQVARNA și GASGAS duc în altă ligă enduro/motocross, în România!

Zile fierbinți pentru sportivii noștri și ale lor KTM, Husqvarna și GASGAS. Pe o vreme ploioasă și destul de capricioasă, băieții noștri reușesc să urce pe podium din nou.

un motociclist pe motor Galerie
Zile fierbinți pentru sportivii noștri și ale lor KTM, Husqvarna și GASGAS. Pe o vreme ploioasă și destul de capricioasă, băieții noștri reușesc să urce pe podium din nou.

Două competiții de data aceasta: Hard Enduro Maramureș și Campionatul Național al României la Motocros – Moreni. Ambele concursuri, dominate de sportivii sponsorizați de ATHMoto, divizia de moto a ATVRom.

“Puterea oferită de FC450 mi-a oferit un avantaj”

George Cabal, Campion Național la Motocros, domină cele două zile ale etapei a III-a din Campionatul Național de Motocros al României 2021. Husqvarna FC450 Factory Edition îl urcă pe prima treaptă a podiumului, în ciuda intemperiilor vremii, George rămânând pe primul loc încă din prima zi. Locul I la antrenamentul liber, aceeași poziție și în cele două manșe ale etapei. “În prima manșă am avut un start bun, am ajuns primul în viraj și, de acolo, am controlat cursa. Înainte de manșa 2 a plouat torențial, iar circuitul a devenit mult mai geu de practicat. Am plecat al doilea din start, dar după câteva viraje am reușit să preiau conducerea. Am continuat manșa 2, fara greșeli mari și am reusit să câștig. Motocicleta s-a comportat exemplar, puterea oferită de FC450 mi-a oferit un avantaj pe acest circuit!”

Pe de altă parte, Emanuel Rogojan și Bart Stroișteanu, pe KTM și, respectiv, GASGAS, au făcut furori în Maramureș, la Hard Enduro. Cei doi au dus într-o altă ligă prologul. 20 de minute a fost diferența de timp dintre Bart și următorul clasat în ziua prologului, la veterani, iar Rogojan ajunge cu 10 minute în fața favoritului cursei, la clasa PRO, ungurul Hollo Bence.

“GASGAS-ului îi place noroiul!”

Bart Stroisteanu, pe GASGAS, veteranul cu timp de locul III la PRO și I la EXPERTI, își adjudecă victoria la clasa veterani. Cu toate că traseul a suferit modificări din cauza vremii, fiind scurtat, organziatorii au reușit să țină nivelul de dificultate ridicat. ” Am avut parte de o vreme nefavorabilă, dar asta face cursa deosebită. Mi-a plăcut prologul, am reușit să merg fără greșeală, iar motocicleta s-a comportat exemplar”. Bart termină cursa propriu-zisă într-o oră și 27 de minute, ceea ce l-ar clasa pe locul 3 la PRO și 1 la EXPERTI. “Cursa frumoasă, marcata bine, dificultate exact cât trebuie, iar GASGAS-ului se pare că îi place noroiul!”

După ce în ziua prologului Rogojan l-a așteptat ceva timp, la finish, pe ungur, în cea de-a doua zi s-a întâmplat la fel. Emanuel și KTM s-au duelat cu o legendă a Ungariei, Hollo Bence, însă au ieșit învingători la final. “Sunt fericit că am reușit să câștigat Hard Enduro Maramureș. Ploaia a făcut ca traseul să fie pe stilul meu, iar totul a fost în favoarea mea!”

ATVRom, cel mai mare lanț de vehicule powersports din România, prin divizia ATH Moto, susține sportivii autohtoni, dar și evenimentele de profil. KTM, Husqvarna, GASGAS și CFMOTO sunt câteva dintre brandurile distribuite și alături de care reușim să câștigăm podium după podium.

Simona Halep nu mai e pe locul 3 în clasamentul WTA. Cine a "detronat-o" și ce altă jucătoare de tenis a ieșit... Gerard Pique a renunțat la barbă și i-a amuzat teribil pe internauți. Cum arată acum soțul Shakirei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x