Antena Căutare

KTM și GASGAS nu se dau jos de pe podium

Etape și concursuri în fiecare weekend și, ca de fiecare dată, ATH Moto nu lipsește. Joaca a început la Cluj, Capusul Mic, cu faimoasa cursa Transylvania Arena și a continuat cu CNIR EnduroCross Zărnești!

imagine cu castigatorii de pe podium, la zarnesti Galerie
Traseul de la Zărnești i-a pus la mare încercare pe piloții înscriși în cursă | atvrom.ro

Jozsa Norbert, Szakacs Robert și Rogojan Emanuel, cei 3 magnifici de la Transylvania Arena 2021!

Aici am descoperit ce înseamnă cu adevărat să forțezi de la start pana la finish, traseul fiind unul ales pe sprânceană, fără timpi de respiro! Un adevarat Erzbergrodeo, fără carieră, dar cu bolovani, piatră și rădăcini asezonate cu pâraie interminabile.

Dina cauza ploii, care a venit în turul doi de cursă, organizatorii au mărit timpul necesar pentru finish la 3h și 30min. Primul la FINISH, cu un timp de 2 ore și 58 de minute, a fost Jozsa Norbert Levente pe GASGAS. “O zi superba pe motor, traseu susținut, oameni faini. M-am distrat mult si mi-a plăcut formatul gen “extreme endurocross”. Ca de obicei, GASGAS a fost exemplar,” declara Norbert.

Pe locul doi, cu putin peste 20 minute în spate, s-a clasat Robert Szakacs pe KTM. “Sunt bucuros că am reușit să termin pe locul doi și în timpul limită impus. Traseul a fost unul foarte solicitant atât tehnic, cât și fizic. Nu am avut nici un pic de respiro, doar sus-jos!”

Podiumul l-a completat Rogojan Emanuel, tot pe KTM. “Am avut parte de o cursă ce m-a solicitat la maximum! Din păcate, nu am prea avut timp de antrenament în ultima perioadă și sunt bucuros ca am terminat pe podium. Felicitări colegilor, Norbi și Robi pentru rezultat și nu în ultimul rând felicitări organizatorilor pentru o asemenea cursă!”

La Zărnești, Stroisteanu Bart urcă GASGAS din nou pe podium

Traseul de la Zărnești i-a pus la mare încercare pe piloții înscriși în cursă, dar și motocicletele lor. Cu o distanță destul de mare de parcus, mulți au avut probleme cu dozarea benzinei chiar și cei cu motociclete pe injecție. Unul dintre ei fiind și Bart.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

ATVRom, cel mai mare lanț de vehicule powersports din România, prin divizia ATH Moto, susține sportivii autohtoni, dar și evenimentele de profil. KTM, Husqvarna, GASGAS și CFMOTO sunt câteva dintre brandurile importate și alături de care reușim să câștigăm podium după podium.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x