Antena Căutare

Kyndall Dykes, "U" Mobitelco Cluj: "Tragedia lui Hardy nu-i va impiedica pe colegii mei sa vina in Romania"

Baschetbalistul american Kyndall Dykes ("U" Mobitelco Cluj) a declarat, luni, pentru Mediafax, ca este socat de decesul jucatorului Chauncey Hardy in urma unui altercatii petrecute intr-un bar din Giurgiu, dar crede ca aceasta tragedie nu ii va impiedica pe sportivii din SUA sa vina in Romania.

"Este socant, nu-mi venea sa cred cand am auzit. Nu te astepti sa se intample asa ceva, cand tu vii ca jucator de baschet in strainatate. Nu l-am cunoscut personal pe Hardy, dar asta nu mai conteaza. Vii sa iti castigi painea ca jucator, nu te gandesti la altceva, la ceva rau. Nu poti spune: vin sa joc, dar dupa meciuri stau in casa",


"Am trecut si eu prin situatii neplacute de cand am venit aici, dar e important sa stii sa stai deoparte, sa gasesti solutia. Sunt oameni care provoaca, se uita altfel la noi, dar eu am incercat sa fiu calm, sa nu intru in provocari si nu am avut parte de agresiuni, insa se putea intampla oricand, daca nu-mi pastram cumpatul. Chauncey Hardy nu cunostea Romania, oamenii, din pacate"


Dykes le transmite jucatorilor straini care activeaza in Romania sa nu iasa in cluburi decat insotiti de coechipieri. Totusi, el este de parere ca tragedii de genul celei petrecute la Giurgiu se pot intampla peste tot in lume. "Tot ce pot spune, ca un mesaj pentru jucatorii din tara, este sa aiba grija, daca ies dupa meciuri, sa fie impreuna cu colegii de echipa. Nu cred ca in viitor se vor speria jucatorii americani, ma refer sa nu mai vina sa joace in Romania, pentru ca astfel de lucruri se intampla peste tot. Dar trebuie sa fie atenti! Personal, acum imi indrept gandurile si rugaciunile spre familia lui Chauncey si toti cei care i-au fost apropiati", a spus Kyndall Dykes, care a fost ales MVP-ul etapei de sambata in Romania.

foto:ftr.ro

​CM Gimnastica: Echipa masculina a Romaniei, calificata la JO de la Londra... Sa fim optimisti? Dimpotriva! Piturca ne spune ca putea fi mult mai rau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x