Antena Căutare

La Paltinis s-a desfasurat Campionatul National de Freestyle pentru schiori!

Concurs de sarituri spectaculoase pe partia de la Paltinis! Acolo s-a dat startul celei de-a doua editii a campionatului national de freestyle pentru schiori si snowboard-eri. Un traseu cu o multime de obstacole i-a incantat atat pe concurentii amatori, cat si pe cei mai experimentati.

Cei 63 de concurenti au avut la dispozitie 18 obstacole cu ajutorul carora sa-si demonstreze calitatile de acrobati. Daca amatorii au ales sa nu riste prea mult, concurentii cu experienta au incercat intoarceri si sarituri dificile.

In functie de varsta, participantii au avut acces doar la anumite obstacole. Vantul a batut cu putere, iar organizatorii nu au vrut ca cineva sa se accidenteze.

La competitie au participat un numar record de iubitori ai sporturilor de iarna - nu mai putin de 63 de oameni. Castigatorii au fost rasplatiti cu diplome si premii in bani.

Polonia - Romania 4-1. Esec usturator pentru "tricolori" in primul meci din 2013... Steaua - Dinamo Moscova 1-2/ Dan Petrescu a adus cea de-a patra infrangere ros-albastrilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x