Antena Căutare

Lazio invinge Milan dupa 14 ani, Inter si Palermo fac spectacol pe Meazza! Vezi rezultatele din Italia!

Trupa lui Radu Stefan a reusit un meci de exceptie, reusind sa invinga cu 2-0 si sa incurce in lupta pentru titlu un adversar traditional: AC Milan.

Etapa nebuna in Serie A. Dupa ce meciul de pe Enio Tardini dintre Parma si Juventus a fost amanat din cauza caderilor masive de zapada, Milan se deplasa pe Olimpico din Roma cu speranta ca va prelua de la Batrana Doamna fotoliul de lider.

Lazio insa a dat o replica tare, in ciuda faptului ca tocmai il cedase pe Cisse la Queens Park Rangers. Djibrill a fost suplinit cu succes de veteranul Rocchi.

Dupa ce arbitrul le-a refuzat un penalty fiecarei echipe, Lazio a deschis scorul prin Hernanes, pierdut pe drum de Nesta. Rocchi a dublat avantajul si a stabilit scorul final cu un sut la coltul scurt al portii lui Abiatti, iar lazialii au invins Milanul dupa 14 ani de asteptare.

Insa meciul serii s-a desfasurat pe Giuseppe Meazza, acolo unde Inter a primit replica lui Palermo. Mantovani a deschis scorul pentru sicilieni, iar apoi Milito a egalat. Au urmat alte 3 goluri ale argentinianului, dar si tripla lui Miccoli, asa ca de la 1-1 s-a ajuns la 4-4, trecand prin diferite faze: 1-2, 2-2, 3-2, 3-3, 4-3.

Iata rezultatele inregistrate in Italia:

Marti

Parma - Juventus - amanat

Miercuri

Atalanta - Genoa - amanat

Bologna - Fiorentina - amanat

Cagliari - AS Roma 4 - 2

Inter Milan - Palermo 4 - 4

Lazio - AC Milan 2 - 0

Napoli 0 - 0 Cesena

Siena - Catania - amanat

Udinese - Lecce 2 - 1

Joi
Novara - Chievo

In clasament, pe primul loc se afla Juventus, cu 44 de puncte, dar si un meci mai putin disputat, torinezii fiind secondati de AC Milan cu 43. Echipa lui Torje, Udinese, incheie podiumul cu 41.

Foto: Hepta

Daniela Crudu: "Steaua are meci cu "nu stiu cine""... Mali si Ghana, in sferturile Cupei Africii pe Natiuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x