Antena Căutare

LeBron James, nevoit să plece din locuinţa sa din Los Angeles din cauza incendiilor din California

Incendiile de vegetaţie din California afecteaza zeci de mii de persoane, printre acestea aflându-se şi starul de la Los Angeles Lakers, LeBron James, care a fost nevoit să-şi părăsească de urgenţă locuinţa.

La câteva ore după succesul cu Charlotte Hornets la Staples Center, LeBron James a scris pe Twitter că a fostnevoit să plece din casa sa, în miezul nopţii, alături de familie, din cauza acestor incendii.

"Aceste incendii nu sunt o glumă. Am fost nevoiţi să plecăm şi căutăm, deocamdată fără succes, camere pentru noaptea asta", a scris pe Twitter triplul campion NBA, înainte de a menţiona că a găsit refugiu în cele din urmă.

Man these LA aren’t no joke. Had to emergency evacuate my house and I’ve been driving around with my family trying to get rooms. No luck so far!

— LeBron James (@KingJames)

Finally found a place to accommodate us! Crazy night man!

— LeBron James (@KingJames) La fel ca LeBron James, zeci de mii de locuitori din regiune au fost nevoiţi să plece din casele lor din cauza incendiilor.

Sursa : news.ro

După eşecul zdrobitor cu Leicester, jucătorii şi staful de la Southampton donează salariile fundaţiei clubului... Adrian Comănescu şi Andrei Chivulete arbitrează meciurile de marţi, din optimile Cupei României...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x