Antena Căutare

Lebron James, suspect de gripa porcina

Gripa porcina loveste si in NBA! Baschetbalistul Lebron James, starul lui Cleveland Cavaliers, prezinta simptomele specifice virusului H1N1. Vedeta americana va efectua un control amanuntit in urmatoarea perioada pentru a se afla exact de ce anume sufera.

Din cauza starii sale de sanatate, James a ratat ultima partida a echipei sale, infrangerea cu Washington Wizards, scor 104-109.

James, alaturi de alti doi jucatori de la echipa americana, Darnell Jackson si Coby Carl, cu simptome similiare, au fost trimisi acasa pentru odihna. Cei trei sunt in pericol sa rateze urmatorul meci contra celor de la San Antonio Spurs.

Analizele vor fi facute de mai multi doctori din NBA, iar acestia le-au cerut coechipierilor lui Jebron James, dar si membrilor staff-ului, sa stea cat mai departe de vedeta echipei, pentru a evita eventuale contaminari.
Maradona: "Dedic calificarea la CM tuturor argentinienilor, mai putin ziaristilor"... Foc si para pe Mutu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x