Antena Căutare

Leonardo: „Cu un buget de 200 de milioane de euro, PSG poate castiga Liga Campionilor”

Intr-un interviu acordat presei franceze, directorul sportiv al parizienilor a vorbit despre obiectivele pe termen scurt si lung ale gruparii de pe Parc des Princes, dar si viitorul lui Kombouare in cadrul clubului.

In ciuda faptului ca a cheltuit peste 80 de milioane pe transferuri vara aceasta, PSG a inceput noul sezon din Ligue 1 cu un esec pe teren propriu in fata celor de la Lorient.

Noul director tehnic al parizienilor, Leonardo, sustine ca principalul obiectiv al echipei este calificarea in Ligii Campionilor si ca nu exclude o demitere a lui a lui Antoine Kombouare in cazul aparitiei unor noi sincope.

Prezenta in grupele Ligii este cu atat mai importanta cu cat aceasta va atrage mai multi jucatori de valoare pe Parc des Princes. De altfel, brazilianul a anuntat ca PSG se gandeste ca in viitorul nu foarte indepartat sa castige Liga Campionilor: „Toate echipele care au castigat acest trofeu fie au avut 2-3 jucatori foarte valorosi, fie au avut o mentalitate de invingator. Nu e de ajuns sa ai 11 superstaruri in teren, ci trebuie sa ai o echipa solida din punct de vedere psihic, sa castige chiar si atunci cand joaca prost. Cu un buget de 200 de milioane de euro pe sezon eu cred ca ne putem propune sa castigam Liga".

Intrebat despre transferul lui Pastore, Leonardo a recunoscut ca suma de 43 de milioane este foarte mare, dar ca daca PSG nu o platea risca sa-l piarda pe argentinian, pentru ca alte 7 sau 8 echipe din Europa il doreau insistent. Probabil ca asa vor sta lucrurile si in cazul lui Neymar, cei de Santos abia asteptand licitatia.

foto: spacefoot.com

VIDEO! CFR Cluj - Gaz Metan Medias 0-2/ Surpriza in Gruia... Echipa feminina de gimnastica a Marii Britanii se va pregati in Romania, la Onesti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x