Lewis Hamilton: Mereu am spus că obiectivul meu nu este să ating recordul lui Michael Schumacher; Acum sunt aproape, dar totuşi departe

Lewis Hamilton a devenit campion mondial la Formula 1 pentru a şasea oară, duminică, după Marele Premiu al SUA. El se află la doar un titlu de recordul lui Michael Schumacher, însă spune că nu a fost niciodată interesat să-l egaleze pe campionul german.

"Când aveam şase sau şapte ani, tatăl meu mi-a spus să nu abandonez niciodată. Ăsta e un cuvânt lege în familia noastră! Mereu am spus că recordul lui Michael Schumacher nu este obiectivul meu. Nu mă ghidez după recorduri şi astfel de lucruri. Mereu m-am gândit că sunt prea departe şi acum, chiar dacă este aproape, tot departe mi se pare", a declarat Hamilton.

Pilotul britanic al echipei Mercedes, Lewis Hamilton, a câştigat al şaselea titlu de campion mondial în Formula 1, al treilea consecutiv, după ce a ocupat locul al doilea în Marele Premiu al SUA, desfăşurat, duminică, pe circuitul de la Austin. Cursa a fost câştigată de coechipierul său, Valtteri Bottas, plecat din pole position, iar al treilea a fost olandezul Max Verstappen (Red Bull), al treilea şi la start.

Hamilton, 34 de ani, a câştigat primul său trofeu mondial în 2008, când pilota pentru McLaren-Mercedes, apoi în 2014, 2015, 2017, 2018 şi 2019, ultimele cinci pentru Mercedes. Doar germanul Michael Schumacher are mai multe titluri de campion ca el, şapte.

Sursa : news.ro

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri