Căutare Live

Lewis Hamilton, penalizat cu cinci secunde la Marele Premiu al Braziliei; Carlos Sainz urcă pe podium în F1 pentru prima oară în carieră

Britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) a fost penalizat cu cinci secunde după încheierea Marelui Premiu de Formula 1 al Braziliei, ca urmare a unui acroşaj cu thailandezul Alexander Albon (Red Bull).

În urma acestei penalizări, el căzut de pe locul 3 pe locul 7 în clasament.

De această situaţiaa profitat spaniolul Carlos Sainz Jr (McLaren), care, clasat pe 4, a urcat pe 3, reuşind să se ajungă pentru prma oară pe podium în Formula 1.

Carlos Sainz a pornit în cursa de la Interlagos de pe ultima poziţiei a grilei de start.

Olandezul Max Verstappen (Red Bull) a câştigat penultima etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, care a avut loc la Sao Paulo.

Pentru Verstappen este al treilea succes din acest sezon, după cele obţinute în Austria şi în Germania.

Pe locul doi s-a clasat Pierre Gasly (Franţa/Red Bull).

PODIUM! A bit weird not being there after the race, but still extremely happy. Today's race was just unbelievable. The one stop strategy was difficult but paid off. Congrats to the whole team!

— Carlos Sainz (@Carlossainz55)

Sursa : news.ro

Adrian Zuckerman, nominalizat ambasador la Bucureşti, urmează să primească luni aprobarea Senatului american... Ceferin despre Platini: Nu mai este suspendat, poate ocupa orice funcţie în fotbal...
Ultimele știri