Antena Căutare

Liderul WTA, Victoria Azarenka, s-a calificat in semifinalele de la Indian Wells

Jucatoarea bielorusa de tenis Victoria Azarenka s-a calificat in semifinalele turneului feminin de la Indian Wells, dotat cu premii in valoare de 5,44 milioane dolari.

Actualul lider al clasamentului WTA a invins-o fara probleme pe Agnieszka Radwanska, scor 6-0, 6-2.


"Eram constienta ca trebuia sa fiu la cel mai inalt nivel pentru a o invinge. Am fost concentrata in fiecare moment, nu m-am gindit la scor. Sper ca sint un exemplu frumos pentru tenisul feminin", a spus dupa meci Victoria Azarenka

A fost cea de-a 21-a victorie consecutiva inregistrata de Azarenka de la inceputul anului, care a egalat cu acesta ocazie debutul de sezon reusit de jucatoarea americana Serena Williams in 2003. Cea mai lunga serie de victorii in startul unui sezon ii apartine elvetiencei Martina Hingis, care a cistigat 37 de meciuri consecutive in 1997.

Viktoria Azarenka o va intalni in penultimul act al competitiei pe germanca Angelique Kerber, care a reusit sa se impuna in "sferturi", cu 6-4, 6-2, in fata chinezoaicei Li Na, cap de serie numarul opt.

foto: EPA/ Intact Images

Claudiu Niculescu, interimar pana la finalul sezonului... Novak Djokovic, Rafael Nadal si Roger Federer, calificati in "sferturi" la Indian Wells...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x