Antena Căutare

Liga 1, Etapa a 29-a: Sportul bate Rapidul in Giulesti dupa 8 ani! Sumudica, la un pas de demitere!

Etapa a 29-a din Liga 1 a debutat cu o mare surpriza, "lanterna rosie" Sportul Studentesc invingand in deplasare pe Rapid cu 1-0 prin golul marcat de Tibi Balan!

Astfel, echipa antrenata de Gigi Multescu a obtinut puncte extrem de importante in tentativa de a indeplini baremul, in timp ce giulestenii au pierdut trei puncte uriase in lupta ocuparea unui loc care va asigura prezenta in viitorul sezon de Europa League.


A fost primul succes al "studentilor" in Giulesti dupa o pauza de opt ani, in timp ce echipa lui Marius Sumudica a pierdut pe propriul teren dupa mai bine de un an de invincibilitate, de la acel 0-1 cu Universitatea Craiova consemnat la 10 martie 2010.


UPDATE In urma acestui esec, patronul Rapidului George Copos, a luat hotararea de a-l demite pe tehnicianul Marius Sumudica. La finalul meciului, Copos s-a dus furios la vestiare unde a avut o discutie aprinsa cu jucatorii si cu Sumudica, pe care l-a anuntat ca renunta la serviciile sale.
"Sumudica impreuna cu Dinu Gheorghe au spus ca-si asuma responsabilitatea. Am aratat ca o echipa judeteana in aceasta seara, cei care au stat pe banca stiu cel mai bine ce s-a intamplat astazi", a declarat Copos pentru Mediafax.
In aceste conditii, Copos este obligat sa ii plateasca lui Sumudica integral contractul pana la finalul sezonului, adica 120.000 de euro.


Ca un fapt inedit, in timp ce Copos era la vestiare, a picat curentul in Giulesti. Situatia a fost remediata dupa aproximativ un minut, timp in care a fost pornit un generator.

Sursa: jurnalul

Foto: GSP

Eternul Derby - Vezi echipele probabile si statistica!... Rolls-ul lui Gigi Becali, vandalizat dupa meciul Steaua-Dinamo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x