Antena Căutare

Liga Campionilor: Arsenal-Bayern 1-3 / Porto-Malaga 1-0

Bayern Munchen si FC Porto sunt foarte aproape de calificarea in sferturi dupa ce au castigat prima mansa a optimilor Ligii Campionilor. Nemtii s-au impus cu 3-1 in fata celor de la Arsenal, iar Porto a trecut la limita, scor 1-0, de Malaga.

Calculele hartiei s-au adeverit in jocurile de marti din Liga Campionilor! Bayern Munchen si-a respectat statutul de favorita si a mai rezolvat o competie pentru Arsenal. Nemtii s-au impus cu 3-1 pe terenul englezilor si sunt cu un pas in sferturile competitiei.

Kroos (7), Muller (21) si Mandzukici (77) au semnat golurile lui Bayern, in timp ce Podolski (55) a reusit golul de onoare al "tunarilor".

In cealalta partida a zilei, FC Porto a invins-o cu 1-0 pe Malaga. Unicul gol al unui meci dominat clar de portughezi a fost reusit de Moutinho, in minutul 56.

# 1,75 era cota pentru o victorie a celor de la Porto.

# 1,90 dadeau casele de pariuri pentru un succes al lui Bayern Munchen.

Greii fotbalului, la apel! Au venit in instanta sa-i convinga pe magistrati ca nu au de gand sa plece din tara... Nici reclamele nu tin cu "tunarii" lui Wenger...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x