Antena Căutare

Greii fotbalului, la apel! Au venit in instanta sa-i convinga pe magistrati ca nu au de gand sa plece din tara

Echipa condamnatilor din dosarul transferurilor s-a prezentat in formatie completa, la Inalta Curte. Au venit toti cei opt oameni de fotbal, ca sa-i convinga pe magistrati ca niciunul nu are de gand sa-si ia zborul din tara. Procurorii ii vor legati de vatra pe greii fotbalului, pentru care mai cer si 82 de ani de inchisoare

Absent la ultima convocare, LORDUL Jean Padureanu a strans randurile cu "lotul condamnatilor". Si Meme Stoica a aparut la curte. La patru ace, cu ochelarii de soare si proaspat tuns. Managerul Stelei a deschis gura doar in fata judecatorilor. Acolo a vorbit si Cristi Borcea care a incercat sa-i sensibilizeze pe magistrati. "Si atunci cand am avut operatie pe cord deschis, la trei saptamani m-am prezentat la instanta", a sustinut Borcea.

Au vorbit toti cei opt grei din fotbal, pentru care procurorii cer in total 82 de ani dupa gratii, in dosarul transferurilor. Cu totii au jurat ca nu fug in strainatate si ca nu-si vand averile. A luat cuvantul si Jean Padureanu, care s-a pierdut in povesti. Judecatoarea chiar i-a atras atentia ca bate campii. In sala, actorul principal a fost Giovani Becali. A derulat amintiri din tineretea lui in pribegie. “Am fost plecat din Romania inainte de Revolutie, in 1979, ilegal trecand Dunarea, numai eu stiu cate am facut ca sa pot sa ma intorc in tara dupa '90. Daca-mi dau traseul de la Pipera, un traseu bine desenat, cu d-ala, cum ii zice GPS. GPS, pe ala il fac!”, a precizat Giovani.

Acum doua saptamani fratii Becali, Borcea si Copos si-au dat intalnire la rapidist la hotel cu Gigi Becali. O intalnire conspirativa, spun procurorii care au cerut interdictia de a parasi tara pentru cei opt.

La multi ani, Mihaita! Nesu, schimbari de prefix si sperante... Liga Campionilor: Arsenal-Bayern 1-3 / Porto-Malaga 1-0...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x