Antena Căutare

Liga Campionilor: Bayern Munchen, coşmarul lui Arsenal! Atletico Madrid, pas important în faţa Milanului

Deţinătoarea trofeului şi-a respectat statutul de favorită şi a câştigat cu 2-0 pe terenul lui Arsenal, într-o partidă cu două penalty-uri ratate

Deţinătoarea trofeului şi-a respectat statutul de favorită şi a câştigat cu 2-0 pe terenul lui Arsenal, într-o partidă cu două penalty-uri ratate!

Ozil (9) şi Alaba (40) au irosit câte o lovitură de departajare pentru echipa lor într-o repriză extrem de disputată între Arsenal şi Bayern Munchen. Rămaşi cu un om mai puţin, după eliminarea portarului Szczesny, "tunarii" n-au putut rezista în faţa trupei lui Guardiola, care a punctat de două ori, prin Kroos şi Muller, şi şi-a asigurat în mare proporţie calificarea în sferturi.

Tot de sferturi sunt foarte aproape şi spaniolii de la Atletico Madrid, care au învins cu 1-0 Milanul lui Seedorf. Unicul gol al unei partide dominate în bună măsură de italieni a fost înscris de Diego Costa, în minutul 83.

Bjoerndalen, cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice de Iarnă... Mircea Badea s-a antrenat cu Jose Aldo, campionul UFC al categoriei "pană", la Paris...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x