Antena Căutare

Liga Campionilor: HCM Constanta - HSV Hamburg 26-34/ Campionii, la cea de-a doua infrangere

HCM Constanta a pierdut si cel de-al doilea meci din grupa C a Ligii Campionilor la handbal masculin. Campioana Romaniei a pierdut in fata lui HSV Hamburg, scor 26-34, intalnirea desfasurata in Sala Sporturilor din Buzau.


In partea a doua, campionii Romaniei au reusit sa se apropie la numai patru goluri, cu un sfert de ora inainte de final, dar jucatorii lui Hamburg au fortat exact cand a trebuit si s-au desprins la 10 goluri cu trei minute inainte de final, castigand in cele din urma cu 34-26.

„Trebuie sa recunoastem, sunt mult mai buni ca noi. La prima vedere, a parut ca am facut greseli copilaresti, dar nu e asa. Iti lasa spatii mari in aparare, ai impresia ca poti pasa si apoi o data ies si recupereaza mingea. Noi trebuie sa ne batem insa cu adversarii de valoarea noastra, celelalte echipe din grupa", a declarat George Buricea la finalul meciului.

Cel mai bun marcator al romanilor a fost Alex Csepreghi, care a reusit 5 goluri, in timp ce Duvnjak a fost golgheterul oaspetilor, cu 7 goluri.

HCM Constanta se afla in grupa C a Ligii Campionilor, alaturi de St. Petersburg HC, Cimos Koper, Wisla Plock si Metalurg Skopje.

In primul meci, constantenii au pierdut in Polonia in fata lui Wisla Plock (29-30), urmatoarea partida a campionilor fiind programata pe 13 octombrie, pe teren propriu, cu Cimos Koper.

PRELIMINARII EURO 2012: Serbia - Italia/Grecia - Croatia, derby-uri de foc. Vezi programul complet!... Antrenorul lui Dinamo II nu stie cine-i campioana Romaniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x