Antena Căutare

Liga Campionilor: Sahtior si Barcelona, calificate in sferturi

FC Barcelona si Shatior Donetk s-au calificat in sfeturile de finala ale Ligii Campionilor dupa ce au eliminat fara probleme pe Arsenal, respectiv AS Roma.


Dupa pauza, formatia Arsene Wenger a reusit sa restabileasca egalitatea la aproape singura faza de poarta. In urma unui corner Sergio Busquest si-a trimis mingea in poarta.

Xavi Hernandez a facut ca egalitatea sa fie perfecta in minutul 69. Doua minute mai tarziu, Messi a mai iesit o data la rampa, inscriind din penalty si rezolvand soarta calificarii. Pentru Arsenal a fost imposibil sa mai marcheze acel singur gol necesar calificarii, dupa ce Robin van Persie a lasat echipa in zece oameni de la scorul de 1-1, in minutul 56.

Au evoluat echipele:

Barcelona: Valdes - Alves, Busquets, Abidal, Adriano - Mascherano, Xavi, Iniesta - Pedro, Villa (82 Afellay), Messi. Antrenor: Josep Guardiola

Arsenal: Szczesny (19 Almunia) - Sagna, Djourou, Koscielny, Clichy - Rosicky (73 Arshavin), Fabregas (78 Bendtner), Wilshere, Diaby, Nasri - Van Persie. Antrenor: Arsene Wenger



SAHTIOR - AS ROMA 3-0



Sahtior Donetk s-a calificat fara emotii in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, elevii lui Mircea Lucescu reusind un spectaculos 3-0 in retur si un 6-2 la general in dubla cu AS Roma.

Aflata la adapostul unui 3-2 obtinut la Roma, Sahtior a inceput jocul retur in asteptare. Presiunea a fost indepartata in minutul 18, cand Willian a avut o cursa pe partea stanga, si-a facut mingea pe dreptul si i-a pasat lui Tomas Hubschman, care a marcat cu o executie de finete pe coltul lung.

In minutul 28, Borriello a fost faultat in careu, insa tot el a ratat penalty-ul, Pyatov avand si el meritul de a intui cu exactitate unde va suta italianul. Ceva mai mult de zece minute mai tarziu, AS Roma are un atac periculos, Sahtior iese bine din aparare si Mexes faulteaza pentru al doilea cartonas galben, fiind eliminat.

Cu un om in plus, Rat si compania au zburdat in partea secunda, incriind inca de doua ori, prin Willian si Eduardo.

Sahtior ramane neinvinsa de 12 partide disputate pe teren propriu in competitiile europene.

Au evoluat echipele:

Sahtior:
Piatov - Srna, Cigrinski, Rakitki, Rat - Hubschman, Mkhitaryan (67 Teixeira) - Douglas Costa (60 Eduardo), Jadson, Willian - Luiz Adriano (75 Marcelo Moreno). Antrenor: Mircea Lucescu

Roma:
Doni - N. Burdisso, Juan, Mexes, Riise - De Rossi, D. Pizarro - Taddei (46 Rosi), Perrotta (86 Caprari), Vucinici (65 Brighi) - Borriello. Antrenor: Vincenzo Montella

Marius Lacatus a demisionat de la Steaua... Oficial: Sorin Cartu este noul antrenor al Stelei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x