Antena Căutare

Liga I / Picajul continua pentru Dinamo si Otelul

Dinamo Bucuresti si Otelul Galati continua seria rezultatelor proaste si dupa meciurile din etapa a 15-a a Ligii I. “Cainii” au pierdut cu 0-1 derby-ul cu Vaslui, in timp ce Otelul a fost umilita la Piatra-Neamt, scor 1-4.

Cinci etape fara victorie si doua infrangeri consecutive. Asa suna bilantul lui Dinamo in ultimele meciuri din Liga I. Alb-rosii n-au reusit sa spele umilinta din meciul cu Steaua si le-au facut “cadou” suporterilor inca un esec, de data aceasta impotriva Vasluiului.

Reusita lui Sanmartean a dus Vasluiul pe pozitia a treia, la egalitate de puncte (28) cu Astra Giurgiu, ocupanta locului secund. De cealalta parte, Dinamo e pe locul 7, la 13 puncte de liderul Steaua si la 7 puncte de retrogradare.

Nici Otelul Galati n-o duce mai bine. Fosta campioana a Romaniei a fost umilita de Ceahlaul, scor 1-4, si a ajuns pe locul 13, la un singur punct de gandurile negre ale ligii secunde.

In cealalta partida a zilei, Astra si Petrolul au incheiat nedecis, scor 1-1. Giurgiuvenii au deschis scorul prin Takayuki, dar oaspetii au salvat un punct dupa reusita lui Grozav din finalul meciului.

PROGRAM LIGA I ETAPA 15

Vineri, 9 noiembrie

CS Severin-Gloria Bistrita 1-0 (Neacsa)

Gaz Metan-Poli Iasi 0-1 (Patulea)

Sambata, 10 noiembrie

Ceahlaul-Otelul 4-1 (Badescu, Mohamed, Stana x2 / Giurgiu)

Astra-Petrolul 1-1 (Takayuki / Grozav)

Dinamo-Vaslui 0-1 (Sanmartean)

Duminica, 11 noiembrie

Chiajna-CFR Cluj (19:00)

Brasov-Pandurii (19:30)

Viitorul-Steaua (21:30)

Luni, 12 noiembrie

U Cluj-Rapid (21:30)

Klitschko si-a pastrat centurile si dupa lupta cu Wach... Liga I / Steaua se distreaza cu pustii lui Hagi. CFR castiga greu la Chiajna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x