Antena Căutare

Lionel Messi vorbește despre primii ani la Barcelona și Cupa Mondială. Starul Barcelonei Messi a dezvăluit motivul pentru care a vomitat pe teren

Lionel Messi, starul celor de la FC Barcelona, este astăzi, în opinia multora, cel mai bun fotbalist al planetei. Deși nu a mai câștigat Balonul de Aur în ultimii ani, Messi are un impact enorm asupra acestui sport, iar la fiecare meci demonstrează că este unic în lume. Fotbalul mondial putea însă să-l rateze pe Messi. Argentinianul a dezvăluit, într-un interviu acordat postului America TV, că a fost la un pas de a pleca de la Barcelona în primii ani.

Lionel Messi traversează momente de excepție în viața personală și în carieră. Familia sa tocmai s-a mărit cu încă un membru, Ciro, iar Barcelona, echipa la care joacă de o viață, a acaparat titlul în La Liga, iar în UEFA Champions League s-a calificat în sferturile de finală. În interviul pentru America TV, Messi povestește despre primele zile la Barcelona, unele foarte grele pentru el și familia lui.

Lionel Messi a ajuns la Barcelona alături de întreaga familie, însă odată cu trecerea timpului membrii acesteia au revenit în Argentina, astfel că starul Barcelonei de azi a trebuit să facă o alegere extrem de grea: să rămână la catalani sau să revină la Rosario.

”Mama și sora mea nu au mai stat în Barcelona și au revenit în Argentina. Am mai rămas doar cu tatăl meu. Acesta m-a întrebat ”ce să facem. E doar decizia ta?” În acel moment i-am spus că vreau să rămân la Barcelona, pentru că e o șansă unică pentru mine să evoluez la un club uriaș”. Tatăl lui Messi a acceptat hotărârea fiului său, iar restul este istorie.

Messi, despre Cupa Mondială: ”Toată lumea vrea ca Argentina să facă o figură frumoasă în Rusia”

Dacă la nivel de club şi individual a câștigat tot ce se putea câștiga, cu echipa națională Messi încă aşteaptă un titlu major. Starul Barcelonei spune că ultima şansă a acestei generaţii de a obţine un succes important este Cupa Mondială din Rusia.

”Sperăm să fie o Cupă Mondială grozavă. Am observat peste tot dorinţa oamenilor ca Argentina să facă o Cupă Mondială bună pentru mine. Adevărul e că este impresionant. În multe părţi ale lumii, lumea aşteaptă ca Argentina să fie campioană pentru mine”, a spus Leo Messi.

Alimentația nesănătoasă, cauza stărilor de vomă ale lui Messi: ”Mâncam multă ciocolată!”

Lionel Messi a vorbit și despre numeroasele episoade în care a acuzat stări de vomă sau chiar a vomitat pe teren. Starul Barcei spune că alimentaţia nepotrivită a fost motivul pentru care a vomitat de mai multe ori pe teren în trecut. Argentinianul a depăşit, însă, acele probleme, iar acum are un stil de viaţă mai sănătos.

Lionel Messi vorbește despre primii ani la Barcelona și Cupa Mondială. Starul Barcelonei Messi a dezvăluit motivul pentru care a vomitat pe teren

”Mulţi ani, pe la 22, 23, 24 de ani, am mâncat prost. Mâncam ciocolată, biscuiţi, am băut şi sucuri acidulate. De toate! Acum mănânc bine: peşte, carne, salate. Adevărul e că mănânc de toate, dar organizat şi bine. Din când în când, beau şi un pahar de vin. Sunt momente când se poate asta. Am observat o schimbare majoră atunci când a apărut subiectul vomitatului. S-au spus multe lucruri. Dar, în cele din urmă, m-am liniştit şi nu s-a mai întâmplat”, a spus Messi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Biletul Zilei 20.03.2018. Trei meciuri de azi ne asigură profitul... Biletul Zilei 20.03.2018. Cele mai bune meciuri de la Miami aduc un pont excelent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x