Antena Căutare

Lotito, presedinte Lazio Roma: "Meciul cu Fiorentina din Cupa Italiei ar trebui rejucat!"

Presedintele clubului Lazio Roma, Claudio Lotito, a declarat, vineri, dupa aflarea rezultatului testului doping la care a fost supus atacantul roman Adrian Mutu, ca partida cu Fiorentina, contand pentru sferturile Cupei Italiei, scor 2-3, ar trebui rejucata, informeaza La Repubblica.

"Partida ar trebui rejucata, acum vreau sa studiez regulamentul, fiti siguri ca veti vedea niste lucruri..."
, a spus Lotito.

Atacantul Adrian Mutu a fost depistat pozitiv cu sibutramina si in urma unui control antidoping efectuat pe data de 20 ianuarie, dupa meciul Fiorentina - Lazio, scor 3-2, din Cupa Italiei, in care jucatorul roman a marcat doua goluri, a anuntat, vineri, Comitetului Olimpic Italian (CONI).

Acest anunt intervine dupa cel de joi, care preciza ca atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a fost depistat pozitiv tot cu sibutramina, in urma unui test antidoping efectuat la 10 ianuarie 2010, dupa meciul cu Bari, din campionatul Italiei.

Sibutramina, substanta folosita in tratamentul obezitatii, actionand prin reducerea senzatiei de foame, figureaza pe lista produselor interzise de catre Agentia Mondiala Antidoping.

Presa italiana a notat, joi, ca Mutu, care a fost depistat pozitiv si in 2004, cu cocaina, pe vremea cand evolua la Chelsea, risca o suspendare intre un an si patru ani.
sursa:Mediafax
Steaua Rangers - Miercurea Ciuc, in direct pe Antena 1, sambata, ora 13:30... Mutu poate scapa cu trei luni de suspendare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei Joi, 26.09.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x