Antena Căutare

BREAKING NEWS! Lovitură cruntă pentru FCSB: cel mai bun jucător, accidentare foarte gravă. Câte meciuri va rata ”creierul” echipei

Eliminată din Europa și cu evoluții palide în Liga 1, FCSB primește o veste cruntă înainte de reluarea Ligii 1. ”Creierul” echipei lui Nicolae Dică și unul dintre cei mai importanți jucători ai naționalei, Mihai Pintilii, a suferit o accidentare extrem de gravă la meciul din Liga Națiunilor.

Eliminată din Europa și cu evoluții palide în Liga 1, FCSB primește o veste cruntă înainte de reluarea Ligii 1. ”Creierul” echipei lui Nicolae Dică și unul dintre cei mai importanți jucători ai naționalei, Mihai Pintilii, a suferit o accidentare extrem de gravă la meciul cu Muntenegru din Liga Națiunilor.

Conform ultimelor informații, Pintilii are mari probleme medicale după accidentarea de vineri din partida naționalei României de acasă cu Muntenegru, o accidentare care il poate tine departe de gazon luni bune.

Mihai Pintilii, în vârstă de 33 de ani, are ruptură musculară la mușchiul femural stâng. Cel mai probabil, acesta va avea nevoie de operație. În aceste condiții, mijlocașul va rata și următoarele meciuri ale primei reprezentative în Liga Națiunilor, cu Lituania și returul cu Serbia, dar și tot sezonul de toamnă-iarnă cu FCSB.

Ghinionul lui Pintilii, șansa lui Zlatinski?

Pintilii era văzut omul de bază al celor de la FCSB în meciurile importante. Gigi Becali a căutat mereu un jucător care să-l înlocuiască sau să facă pereche cu acesta, însă nu a găsit până acum. Qaka a fost trimis înapoi la Iași, Filip joacă și nu joacă, Ovidiu Popescu ”se teme de minge”, iar Zlatinski este deja pe lista neagră.

Accidentarea lui Pintilii ar putea prelungi șederea lui Zlatinski la FCSB. Acesta ar putea prelua rolul veteranului în linia mediană, în condițiile în care e cel mai experimentat jucător de acest profil la ora actuală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Biletul Zilei 10.09.2018! Meciurile sigure de luni ne-au adus profitul... UNA PE ZI! Elisa, cea mai sexy prezență de la cursele de MotoGP! Imagini demențiale cu modelul italian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x