Antena Căutare

Lovitură de proporții pentru FCSB! Bogdan Planic, transfer în Bundesliga? Sumă uriașă oferită de un club important

Aflată în fața unui retur de foc cu Hajduk Split, în turul 3 preliminar al Europa League, FCSB primește lovitură după lovitură în linia defensivă. Cu Marko Momcilovic indisponibil pentru o lună și cu Mihai Bălașa incert, FCSB are mari șanse să-l piardă pe Bogdan Planic, cel mai bun fundaș din lotul lui Dică.

Bogdan Planic (26 de ani) a fost urmărit atent în ultimele 6 luni de o echipă care este hotărâtă să achite clauza de reziliere, în valoare de 10 milioane de euro. Agentul jucătorului, Zvonko Milojkovic, a vorbit despre interesul unui club din Bundesliga, Eintracht Frankfurt, pentru fundaşul adus anul trecut de la Vojvodina.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Trimișii formaţiei care îl urmăreşte pe Planic au fost prezenţi atât la Split, la meciul tur cu Hajduk, din Europa League, cât şi la Mediaş, la partida cu Gaz Metan. Mai mult decât atât, sunt aşteptaţi şi la returul contra croaţilor, pe Arena Naţională.

”Într-adevăr, e o echipă care îl urmăreşte de 6 luni. Au fost prezenţi la ultimele două meciuri şi sunt hotărâţi să achite clauza de reziliere de 10 milioane de euro. Acest lucru se poate întâmpla în orice moment”, a declarat Zvonko Milojkovic pentru TV Digisport.

Dacă Planic va fi vândut pe 10 milioane, aceasta ar fi a doua mega-afacere făcută de Becali în ultimele două sezoane. În 2016, Nicolae Stanciu a fost vândut de FCSB la Anderlecht pentru 10 milioane de Euro.

Bogdan Planic a fost cumpărat de FCSB cu doar 300.000 de euro de la Vojvodina. Fotbalistul s-a impus rapid în primul 11 al echipei pregătite de Nicolae Dică și mai are contract cu FCSB până în 2021.

În doar un sezon, cota lui Planic a explodat și a crescut de la 400,000 la 1,7 milioane de Euro

UNA PE ZI! Eroul Barcelonei din Supercupa Spaniei, Ter Stegen, are o iubită mega-sexy. Imagini hot cu Daniela, jumătatea... Pontul Zilei vine din Liga 1! Dinamo - Viitorul oferă cel mai jucat pariu al zilei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x