Antena Căutare

Lovitură de teatru în fotbalul românesc: Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj! Cu cine ar fi semnat deja ”Bursucul”

Dan Petrescu este ca și plecat de pe banca celor de la CFR Cluj. După ce în urmă cu câteva zile anunța că, indiferent dacă va câștiga sau nu titlul, va pleca din România, o știre apărută azi în presa din China confirmă ultimele zvonuri.

Dan Petrescu (50 de ani) petrece ultimele zile la CFR Cluj. Conform presei din China, ”Bursucul” are pe masă o ofertă foarte bună din punct de vedere financiar din China, de la Guizhou Zhicheng, locul 15 în superligă, şi aşteaptă finalul campionatului pentru a da un răspuns concret.

Există zvonuri conform cărora Petrescu ar fi semnat deja cu chinezii. Conform contului de Twitter ”Jiangsu Sunning News” care citează surse locale, Super Dan s-a înțeles deja asupra unui contract cu echipa de prima ligă Guizhou Hengfeng, pregătită acum de spaniolul Gregorio Manzano.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dan Petrescu, cel care a mai fost de curând în centrul speculațiilor privind o posibilă plecare în Asia, a mai antrenat în carieră echipele Sportul Studenţesc, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al-Arabi, ASA Tg. Mureş, Jiangsu Sainty şi Al Nasr Dubai.

Decizia lui Petrescu de a pleca este una surprinzătoare, având în vedere faptul că, la începutul lunii, clubul CFR anunța prelungirea contractului acestuia.

”Datorită muncii de excepție depuse până acum la CFR, a rezultatelor și a atmosferei create în sânul echipei, clubul CFR 1907 Cluj anunță că a ajuns la un acord de prelungire a contractului cu antrenorul Dan Petrescu pentru încă două sezoane, începând din această vară.
Am început un proiect pe termen lung alături de Dan Petrescu și vrem să îl continuăm împreună spre atingerea obiectivelor stabilite.
Îi urăm mult succes în continuare pe banca echipei noastre și sperăm să avem parte de cât mai multe bucurii împreună!

Hai CFR!” - se arăta în comunicatul oficial al clujenilor din 3 aprilie 2018

Răsturnare de situație în cursa pentru ”Gheata de Aur”! Messi și Salah, luptă dramatică pentru prima poziție... Revenirea anului în Liga 1 ? Șumudică e așteptat la CFR Cluj după plecarea lui Dan Petrescu. Ce veste pentru FCSB...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x