Antena Căutare

LOVITURĂ DE TEATRU! Nicolae Stanciu se îndreaptă către o echipă bogată a planetei! Anunțul de ultimă oră al belgienilor

Telenovela transferului lui Nicolae Stanciu de la Anderlecht continuă. După CFR Cluj, Besiktas Istanbul și Sparta Praga, ”decarul” campioanei Belgiei este dorit acum de o forță financiară a planetei.

Belgienii de la voetbalnieuws.be, care citează surse din zona arabă, scriu azi că liderul din Arabia Saudită, Al Hilal, este dispusă să-l cumpere pe internaționalul român de 24 de ani. Antrenorul saudiților, Ramon Diaz, este disperat să aducă un mijlocaș ofensiv, iar românul este soluția de moment găsită.

Presa belgiană scrie că Anderlecht nu este mulțumită cu oferta de 3-4 milioane de Euro primită de la Sparta Praga, iar șansele ca Stanciu să ajungă la Al Hilal sunt foarte mari.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

53 de meciuri a jucat Stanciu la Anderlecht
9 goluri și 10 pase decisive are Stanciu la Anderlecht în ultimele două sezoane.

Al Hilal este cea mai titrată formaţie din Arabia Saudită. A câştigat peste 50 de trofee interne și internaționale. În acest moment se află pe primul loc în campionatul intern.

De-a lungul timpului, la Al Hilal au antrenat Cosmin Olăroiu şi Laurențiu Reghecampf. Mireal Rădoi, fost jucător la Steaua, a jucat la arabi în perioada 2009-2011.

Gigi Becali, aproape de un nou ”faliment” fotbalistic! După ”lotul Urziceni”, FCSB își mai dă un autogol pe piața transf... SUPER-SIMONA! Victorie fulger pentru Halep în ”sferturi” la Shenzhen și avem o semifinală 100% românească în China...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x