Lovitură pentru Gigi Becali! Patronul FCSB a pierdut procesul cu Florin Talpan, juristul CSA Steaua! Cât trebuie să plătească șeful roș-albaștrilor

Continuă tradiția proceselor pierdut de patronul FCSB, Gigi Becali, contra juristului CSA Steaua, Florin Talpan.

Curtea de Apel Bucureşti i-a dat câştig de cauză lui Florin Talpan, în procesul în care l-a acuzat pe Gigi Becali de calomnie. Asta înseamnă că finanţatorul vicecampioanei trebuie să-i achite juristului suma de 30.000 de euro. Decizia poate fi atacată în 30 de zile, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

”Respinge apelul formulat de apelantul pârât (Gigi Becali), ca nefondat. Admite apelul formulat de apelantul reclamant (Florin Talpan). Schimbă în parte sentinţa apelată în sensul că stabileşte cuantumul despăgubirilor la suma de 30.000 euro. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei. Obligă apelantul pârât să plătească apelantului reclamant suma de 50 lei, cheltuieli de judecată în apel. Cu recurs în 30 de zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 19.03.2018", se arată în decizia instanţei.

Decizia este executorie, astfel că Florin Talpan poate apela la un executor judecătoresc care să-i pună poprire pe cont lui Becali. Patronul FCSB-ului poate face recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), în termen de 30 de zile de la comunicarea sentinţei.

Iată și declarația calomnioasă făcută de Becali: ”Păi ce? Eu vorbesc cu Talpan? Ce, eu i-am pus să vorbească cu Luţu? Voi vorbiţi cu Talpan? Omul nu e în apele lui. Ministrul Duşa să vorbească cu mine, cum să vorbesc eu cu Talpan? (…) Eu am cerut să vorbesc cu ministrul. Cu Talpan negociez eu? Pe Talpan îl iau şi îl duc la oi! Habar nu are de nicio lege, nu ştie de capul lui nimic. Dacă vrea ministrul, mă aşez acum la masă, pe loc. Să vorbească Boroi dacă au vreo intenţie serioasă. Ştii ce a spus Boroi despre acest jurist? A spus: «Ăsta e nebun, ne-a băgat într-o încurcătură, i-a spus lui Vali Argăseală. Eu nu zic că e nebun, vă zic ce i-a zis Boroi lui Argăseală»", a spus Becali în 2015, pentru Digi Sport. În urma acestor declaraţii, juristul CSA l-a acţionat în instanţă pe patronul vicecampioanei.

foto: digisport.ro

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri