Live acumFilm: John Wick
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

ULTIMA ORĂ! Gigi Becali a câștigat procesul pe tema numelui ”FCSB” cu Florin Talpan. Ce nume va purta în continuare echipa roș-albastră

În ziua în care evoluează la Roma, cu Lazio, într-un meci pentru istorie, FCSB a primit o veste excelentă din partea Justiției din România. Clubul condus de Gigi Becali poate utiliza în continuare marca FCSB, au decis Judecatorii Tribunalului București.

Conform deciziei dată azi, Tribunalul București respinge cererea prin care Florin Talpan dorea ca instanța să-i interzică lui Gigi Becali folosirea numelui FCSB și a obligat-o pe CSA Steaua la plata cheltuielilor de judecată în valoare de 10.000 de lei.

În urmă cu mai bine de un an, juristul Stelei, Florin Talpan, a intentat un nou proces prin care solicita magistraților de la Tribunalul Bucuresti să anuleze marca FCSB, înregistrata de vicecampioană.

Talpan sustinea în 2017 că FCSB poate fi confundat cu Fotbal Club Steaua București, ceea ce ar prejudicia marca deținută de clubul Armatei. Azi a venit și prima sentință, aceea de respingere a cererii Clubului Sportiv al Armatei. Decizia nu este definitiva și poate fi atacată cu Apel.

Ce spun Judecatorii Tribunalului București: ”Respinge acțiunea ca neîntemeiată. Obligă reclamantul la plata către paratul FCSB a cheltuielilor de judecată parțiale în suma de 10.000 lei. Cu apel în 30 de zile de la comunicare. Apelul se va depune la Tribunalul București. Pronunțată în ședința publică”, se arata în minuta hotărârii Tribunalului București (ziare.com)

Avocatii lui Becali au făcut tot posibilul pentru a demonstra că FCSB nu înseamnă Fotbal Club Steaua Bucuresti și, deocamdată, se pare că i-au convins pe magistrați.

Recomandari