Antena Căutare

Lovitura sub centura pentru Steaua: Tibi Balan nu are drept de joc cu Rapid

Steaua primeste o lovitura grea cu cateva ceasuri inainte de startul primului derby pe National Arena (ora 20:00 livetext www.a1.ro). Tibi Balan nu poate juca!

Staff-ul medical al Stelei a reusit sa-i recupereze pentru derby-ul cu Rapid pe Prepelita si Tanase, doi dintre fotbalistii cu probleme medicale in ultima vreme, insa nu acelasi lucru s-a intamplat si in cazul lui Tibi Balan. Desi s-a sperat pana in ultimul moment ca mijlocasul adus de la Sportul va putea fi apt suta la suta, el nu va putea evolua si a fost scos din calcule de Ilie Stan.

Prin absenta lui, antrenorul Stelei a fost nevoit sa regandeasca primul 11 cu care va aborda disputa cu giulestenii. In locul lui Tibi Balan nu va apela la Bicfalvi, cel care a avut o prestatie catastrofala la Haifa, cu Maccabi, cand a si fost eliminat, ci la Pablo Brandan, fotbalistul care a evoluat pe cele mai multe posturi in acest sezon in tricoul Stelei.

A fost folosit ca mijlocas central, ca fundas stanga, dar si ca fundas central, in aceasta ultima ipostaza aflandu-se in jocul de la Vaslui, cand a evoluat fara greseala.

In rest, nu sunt alte surprize in echipa pe care Ilie Stan o va alinia diseara. In locul lui Brandan, pe banda stanga a apararii, va intra Iasmin Latovlevici, in timp ce cuplul de stoperi va fi format din Iliev si Geraldo, iar cel de atac din Mihai Costea si Tatu. Banderola va sta pe bratul lui Bourceanu, in timp ce in poarta titular va fi tot Stanca.

Echipa de start a Stelei: Stanca - Martinovici, Iliev, Geraldo, Latovlevici - Prepelita, Bourceanu, Brandan, Tanase - Tatu, Mihai Costea.

Sursă: gsp

Foto: gsp.ro

Jorge Costa in pericol? Iuliu Muresan: „Ne intereseaza antrenorii din noul val”.... Florian Walter infirma tensiunile dintre antrenorul si jucatorii lui U Cluj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x