Antena Căutare

OFICIAL: Lovitura zilei în Liga 1! Fostul decar de la CFR Cluj a semnat cu o forță din București

Dinamo București a dat lovitura pe piața transferurilor. ”Câinii” au oficializat, azi, transferul lui Tomislav Gomelt, mijlocașul croat care în Liga 1 a mai jucat la CFR Cluj, formație la care a purtat tricoul cu numărul 10.

Fost component al reprezentativei sub 19 ani a Croației, Tomislav Gomelt a efectuat în această dimineață vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală și a semnat un contract cu FC Dinamo București pentru următoarele trei sezoane competiționale, anunță site-ul oficial al ”câinilor”.

Noul jucător din lotul echipei lui Florin Bratu va purta tricoul cu numărul 21 și va fi prezentat oficial într-o conferință de presă programată sâmbătă, 21 iulie (ora 17:00), în cantonamentul de la Săftica.

În vârstă de 23 de ani, Gomelt a fost format la juniorii clubului Tottenham Hotspur, și a mai jucat în carieră la RCD Espanyol B, Royal Antwerp FC, FC Bari, CFR Cluj, HNK Rijeka și Lorca FC.

Gomelt a jucat 53 de meciuri în toate competițiile pentru CFR Cluj, Liga 1 (44), Cupa României (8) și Cupa Ligii (1), în perioada 2015-2017. A marcat, în campionat, două goluri pentru clujeni.

1 trofeu are Gomelt în palmares, Cupa României cu CFR Cluj în 2016. Cu Gomelt titular, CFR Cluj s-a impus la loviturile de departajare împotriva echipei din Ștefan cel Mare în finala disputată pe Arena Națională în urmă cu doi ani.

VIDEO: Cel mai dur fault din istorie? Intrare criminală într-un meci din preliminariile Ligii Campionilor!... UNA PE ZI! Ivana, cea mai sexy fană a Croației de la Cupa Mondială, apariții incendiare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x